Hyra lager

Specialiserade tjänster inom lagerhantering

Svensk Magasintjänst ingår i en koncern av företag som inriktar sig på specialiserade tjänster inom lagerhantering, både för privatpersoner och företag. Vi inriktar oss främst mot magasinering och förrådsuthyrning. Genom våra samarbetsföretag inom koncernen kan vi däremot också erbjuda en rad olika tjänster inom lager och arkivering. Nedan kan du läsa mer om dessa tjänster.

Lagerkompaniet

Lagerkompaniet är ett lagerhotell som erbjuder lagertjänster rikstäckande och kunderna består av såväl stora som små företag. Oavsett bransch eller typ av gods hjälper Lagerkompaniet till att lösa de flesta lagerbehoven. Lagerkompaniet har lång och bred erfarenhet inom lager- och logistik, både vad gäller typ av gods samt volym av gods. Företagets mål är att vara Sveriges bästa lagerhotell.

Läs mer om Lagerkompaniet »

Arkivera Sverige

Arkivera Sverige erbjuder tjänster inom arkivering och företagets kunder består av både företag och myndigheter. En rad olika arkivtjänster finns som tillsammans skapar en effektiv helhetslösning för arkivhanteringen. Tjänsterna utförs enligt de krav som ställs av myndigheter och ett aktivt arbete utförs för kundens trygghet.

Läs mer om Arkivera Sverige »

Nyfiken eller fundersam?

Hör av dig så försöker vi hjälpa dig med just dina frågor och behov.